Koeriersverzekeringen.

 

Alle koeriersverzekeringen die u als koerier nodig heeft heeft.

 

Koeriersvervoersverzekering ook genoemd transportverzekering en Koeriersaansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB). Speciaal voor koeriers en transportbedrijven.

Voor alle zaken die u voor uw opdrachtgever vervoert heeft u een transport- vervoersverzekering nodig. Als ondernemer is het wel heel verstandig een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering (AVB) te hebben. Klik op de regel hieronder.

 

VRAAG DIRECT EEN VERVOERSVERZEKERING EN EEN  AVB AANVOLLEDIGE SERVICE. Sluit hier de verzekeringen af die u als koerier nodig heeft.

On-line nu direct uw vervoersverzekering en uw  aansprakijkheidsverzekering voor bedrijven afsluiten.1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de berekening.
2. We houden contact om u met raad en daad bij te blijven staan.
3. Aanpassingen op, of vragen over de polis bespreekt u met specialisten.

Verzekering met de laagste premie koeriersbestelautoverzekering voor alle koeriers- en verspreidingsdiensten. Bereken uw premie voor bestelautokoeriersverzekeringen en bedrijfsautokoeriersverzekeringen.

Absuluut de goedkoopste koeriersverzekering, hierboven voor de ZZPers, hieronder voor het MKB.

Voor een koerier is een goede koeriersverzekering onmisbaar voor u, het onderdeel koeriersbestelautoverzekering moet dan ook voordelig en goed zijn.

Dat kan met onze koeriersbedrijfsautoverzekering. U kunt kiezen uit onze ZZP aanbieding of de MKB verzekering en uit verschillende dekkingen, zodat u precies verzekert wat u belangrijk vindt. En dat tegen de beste premie en met een uitstekende service.

 

koeriersverzekering.jpg

 

Koeriersverzekering MKB met personeel

Bereken nu online de voordeligste premie voor een koeriersbedrijf met personeel.

We zijn specialist in koeriersverzekeringen met personeel. Voor het MKB kunnen we een bedrijfsautoverzekering aanbieden met een transportverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering; een MKB koeriersverzekering. Let op, speciale aanbieding!

 


U kunt een berekening maken voor de koeriersverzekeringen MKB of even bellen; 026-3709970.

Bij onderstaande MKB berekening kies voor koerier!

 
bereken uw premie!

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970