Wij bieden je een van de meeste brede selecties aan verzekeringen aan omdat we met veel verzekeraars samenwerken. Hierdoor kom je bij ons snel achter de scherpste premie die er te vinden is. Waar veel assurantie personen en internetaanbieders stoppen, gaan wij van Beterverzekeren verder. Ik vertel je graag waarom:

  1. Natuurlijk wil jij een scherpe premie, maar een verzekering afsluiten eindigt niet daar. Omdat je bij onverhoopte schade niet voor verassingen wil komen te staan beginnen wij met een goede inventarisatie van jouw risico’s, iets waar wij bij Beterverzekeren gespecialiseerd in zijn, en enthousiast van worden.
  2. Wanneer jij een schade hebt, wil jij goede begeleiding en iemand die meedenkt. Waar veel anderen een doorgeefluik van de verzekeraar zijn, denken wij proactief met jou mee en nemen wij jou zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zijn immers de experts.
  3. Afsluiten en contact hebben kan natuurlijk digitaal maar wanneer jij een dringend probleem hebben staan wij altijd telefonisch voor jou klaar. Duidelijk, persoonlijk en efficiënt contact is onze focus en wij zijn dan ook trots op ons motto, de klant staat centraal.