2019 was voor ons een erg goed jaar, net als in 2018 zijn wij weer flink gegroeid. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 460 nieuwe cliënten mogen verwelkomen, waarvan 341 zakelijke relaties.

Dat wij op het internet gemakkelijk te vinden zijn, in combinatie met een snelle, telefonische reactie, is een werkwijze die uitstekend werkt. Wij beschouwen het als een mooi compliment dat we worden gezien als modern kantoor met een ouderwetse service.

Verzekeringen afsluiten kan door telefonisch contact met ons maar zeker ook digitaal. Bij digitaal afsluiten nemen wij wel altijd nog contact met u op. Daarmee proberen wij het acceptatietraject van de maatschappij, dat steeds beter en sneller wordt, voor te blijven. Door namelijk eerst even alles met u door te spreken weten we zeker dat de polis aan uw wensen voldoet en kan worden voorkomen dat u wellicht iets over het hoofd heeft gezien.

Zakelijke verzekeringen

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van ons specialisme op het gebied van zakelijke verzekeringen. Zelfs voor complexe verzekeringen kunnen wij vaak toch een passende oplossing aanbieden. Op een offerte op maat kunt u, dankzij onze specialistische kennis, vrijwel altijd rekenen.

Voor het jaar 2019 valt op dat veel van onze bestaande relaties bij ons een ziekteverzuimverzekering voor hun personeel hebben afgesloten. Het komt alleen nogal eens voor dat een ondernemer beter voor zijn personeel zorgt dan voor zichzelf! Wij geven daar graag advies over.

Wat betreft ons eigen personeel, mede dankzij de groei is ons team gewijzigd en staan we nu met z’n vijven voor u klaar: Jacqueline, Moniek, Inge, Cemil en Joop.

In het nieuwe jaar zullen wij weer ons best doen contacten te onderhouden met onze relaties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we weten wie onze klant is en nemen graag met u door wat er bij ons loopt en of dat nog bij uw situatie en wensen aansluit.

Beterverzekeren wenst u een goed en succesvol 2020!