Check eerst zelf goed of er niet een gemiste premiebetaling later in rekening is gebracht, of is verrekend. Kijk ook goed of het bedrag niet later gestorneerd/ teruggeboekt is. Meestal kloppen de betalingen achteraf (gelukkig) gewoon.

Kom je er toch niet uit? Wij helpen je graag. Wij beheren de betalingen niet zelf, maar wanneer jouw betalingen niet kloppen zullen wij voor jou nagaan wat er mis gaat bij de verzekeraar. Stuur daarom een duidelijke uitleg wat er niet juist is, met een foto/screenshot van de afschrift/betaling. Door de titel van je verzekeraar in je internetbankieren in te typen krijg je een goed overzicht. Pas dan kunnen wij voor jou bij de verzekeraar aankloppen.

Wij raden aan facturen die gestuurd worden altijd te betalen, mocht het achteraf inderdaad teveel betaald blijken krijg je bedragen gewoon gerestitueerd. Wanneer je de facturen echter onbetaald blijven kan de dekking vervallen en je bijvoorbeeld onverzekerd rondrijden (hier staat een flinke boete op!). Ook bij schade krijg je niets uitgekeerd wanneer je niet verzekerd bent door een achterstand.